Om Salem Padel

Padel är en racketsport som kombinerar element från tennis, squash och badminton. Det spelas i dubbel och lika mycket utomhus som inomhus.

På Salem padel har vi två nybyggda banor inomhus och en bana utomhus Mondo Supercourt STX90 gräs. Samtliga banor är godkända för spel på högsta internationella nivå. Blått gräs och samma leverantör som på world Padel Tour. Även belysningen håller högsta internationella klass och är speciellt byggd för optimerad ljusspridning och minimerad bländning.

Se vår presentationsfilm

Med hela 9 meter i takhöjd och det patenterade stålnätet erhåller man spelegenskaper som är lika oavsett var spelet är på banan eller vilken bana du väljer att spela på.

Träning har aldrig varit roligare! Vi ser fram emot spelare på alla nivåer, nyaste nybörjare eller mer avancerade spelare, alla är välkomna! En perfekt sport för dig som vill träna och samtidigt ha roligt med vänner, för dig som vill fila på din serve eller för er som vill finslipa ert parspel. Kanske har du spelat en annan racketsport och vill konvertera till padel? Ta med dina vänner och kom och testa!

Efter padelmatchen kan ni slappna av i loungen med en kopp kaffe eller annat från våra varuautomater eller varför inte en bastu efter padel. Varmt välkomna!